Saturday, October 10, 2009

Toradora! Anime cinta lawak!

HAHAHA....Aku gelak besar tengok anime ni weh tadi! tajuk anime ni TORADORA...sangat-sangat sempoi jalan ceritanya..walaupun aku tak habis tengok lagi..hahha..baru sampai episod tujuh...hehehe...watak utamanya Ryuuji..muka garang tapi tak garang langsung dan watak heroin pula Aisaka Taiga, muka comel gila tapi garang macam singa! hahahhaa..suka tengok anime ni! kisah budak-budak sekolah yang menceritakan pasal cinta yang melibatkan orang tengah! laayaannn....

4 Comments:

Fiq said...

ko ni paan. sempat lagi ye layan anime... tp xper, d most important thing is buat apa yg kita enjoy. layan!

paan said...

hahaha..lepas tension weh...gelak besar aku tgk anime ni..hohohho

ALiE said...

lol..
citer ni syok...
harus tengok...
~dah lama x jenguk sini,lost link masa tukar template dlu..

:)

paan said...

hoho sgt syiokk sengal

anugerah dan kesyukuran | paanituaku